Hoofdsponsor 7km verandert naam

 

De stichting “de 7km van Martenshoek” heeft al vanaf het begin, nu 13 jaar, een relatie met SCA in Hoogezand. Sinds vorig jaar treedt SCA ook op als hoofdsponsor van de run. Op dat moment is ook de naam van de run veranderd in “SCA 7km van Martenshoek”.

Dat verandert opnieuw! SCA heeft wereldwijd besloten het bedrijf in twee beursgenoteerde bedrijven op te splitsen. Het ene bedrijf, dat onder de naam SCA zal blijven opereren, legt zich volledig toe op bosproducten en het andere bedrijf met de nieuwe naam ESSITY op producten, diensten en oplossingen op het gebied van hygiëne en gezondheid.

Het bedrijf in Hoogezand maakt hygiënische producten (TENA en Libresse) en zal hiermee onveranderd doorgaan onder de nieuwe naam Essity. Logo’s en dergelijke worden in de komende maanden aangepast.

De nieuwe naam is een samenstel uit de woorden ‘essentials’ en ‘necessities’. Omdat de producten die ze maken, essentieel – en tegelijk een noodzaak (necessity) – zijn voor de mensen die ze gebruiken.

De nieuwe naam van de run is dan ook “Essity 7km van Martenshoek”.

De visie van Essity is: Ons inspannen voor het verbeteren van welzijn via toonaangevende hygiëne- en gezondheidsoplossingen. In dat kader past ook de doelstelling van de stichting de 7km van Martenshoek en dus de onderlinge bestendige relatie. Voor de komende vier jaar zal de naam van Essity weer prijken op de shirts van de deelnemers.

 

Essity heeft ook een stand op de jaarmarkt (tegenover het podium) waar u meer informatie kunt krijgen over onze hoofdsponsor.

 

 

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.