Start inschrijven voor de 16e editie van de 7 kilometer van Martenshoek

Inschrijving 7km van start
Vanaf 1 mei kan er via onze website www.de7km.nl weer worden ingeschreven voor het evenement “de Essity 7km van Martenshoek 2022” welke voor de 16e keer wordt gehouden.
Zoals voorgaande jaren kan er voor meerdere categorieën worden ingeschreven. De ouder- en kindloop, jeugdloop in teamverband, en de 7km voor recreanten en teams zijn onze vaste onderdelen.

Nieuw voor dit jaar is de rubriek 3,5 km. Daaraan kunnen zowel jeugd als volwassenen deelnemen. Deze rubriek vervangt de eerdere ladiesrun en de jeugdloop solo. Meer informatie vindt u op de website van de 7km.

Bij de 7km in teamverband lag voorheen de nadruk op een bedrijvenloop in competitie verband. Dat geldt ook voor dit jaar. Ook dit  jaar gaat de organisatie met nadruk ook de sportverenigingen uitnodigen om ook in teamverband deel te nemen. Ook blijven andere teams van uit bv instellingen of verenigingen anders dan sportverenigingen van harte welkom.
De teams van de sportverenigingen lopen niet in competitie verband. Wel worden alle persoonlijke prestaties gemeten en opgenomen in het klassement.

Wel in competitie verband lopen de teams van de jeugdloop. Daarvoor worden weer alle basisscholen in de gemeente Midden Groningen benaderd.
Alle deelnemers en bedrijventeams dragen bij aan het goede doel. Daarover volgt binnenkort meer informatie.
Ga naar de website voor meer informatie of opgave.

Let op: voorinschrijving is goedkoper dan na inschrijving. Ook is na inschrijving niet voor alle rubrieken mogelijk.

 

Geplaatst in Geen categorie.