Wie verbetert parcoursrecord 7 kilometer van Martenshoek?


HOOGEZAND – De Essity 7 kilometer van Martenshoek op zondag 24 september lijkt nog ver weg, maar deelnemers kunnen zich nu al aanmelden voor deelname.

Tijdens het loopevenement staat elk jaar een premie op het verbreken van het parcoursrecord, zo ook dit jaar. ,,Vorig jaar zijn de records niet verbroken. Dit jaar moet dat wel gaan lukken, aangezien het parcours veranderd is door het verplaatsen van de markt naar het plein en de start dus aan de Meint Veningastraat is’’, zegt Gerda Smit namens de organisatie.

Het parcoursrecord bij de heren stamt uit 2015 en staat op naam van Frank Blikslager met een tijd van 21 minuten en 10 seconden. Bij de vrouwen staat het record op naam van Yasmin Hillebrink met een tijd van 24 minuten en 23 seconden, dat ze in 2014 heeft gelopen. ,,De premies zijn zeker de moeite waard om er voor te gaan: die bedragen 100 euro. Bij de heren wordt dit aangevuld met een waardebon van 100 euro beschikbaar gesteld door Veerkamp Mannenmode uit Martenshoek en bij de dames wordt de premie aangevuld met een dameshorloge van Juwelier Meijer uit Martenshoek.’’

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *