Co-sponsoren

Winkeliersvereniging Martenshoek, ook wel de WIMA genoemd, streeft er naar om niet alleen haar winkelgebied te promoten, maar ook het hele gebied Martenshoek en de gemeente Hoogezand-Sappe- meer in de breedste zin van het woord op positieve wijze op de kaart te zetten. Toen in 2005 het idee kwam om een sportieve run te starten heeft de WIMA het idee om de loop in Martenshoek te organiseren omarmd als sponsor en partner van de organisatie. Vanaf 2010 wordt het bestuur van de stichting ‘De 7 kilometer van Martenshoek’ volledig door de WIMA gedragen en is een projectorganisatie in het leven geroepen. Het evenement wordt omlijst met een jaarmarkt en de meeste winkels zijn deze zondag ook gezellig open voor u.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

De Nijburg Industry Group is gevestigd in Westerbroek (verkoop- kantoor) en Sappemeer (productie en installatie) en is actief op het gebied van lucht- en klimaattechniek. Vanuit Hoogezand Sappemeer bedienen wij zowel de Nederlandse als de internationale markt. Als onderneming streven wij naar een optimaal ‘binnenklimaat’ in  zodat de gebruikers van de ruimtes zich prettig voelen. Niet voor niets is onze slogan: Good climate, better performance! Gezondheid is een groot goed en bewegen kan daar soms een positieve bijdrage aan leveren. Nijburg Industry Group is blij met haar sponsorschap en vertrouwt erop dat mede hierdoor de 7km van Martenshoek een nog grotere naamsbekendheid zal krijgen en als regionaal evenement verder mag groeien. Moedigt u ons aan wanneer wij langs lopen met onze eigen teams?!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Van Kasteel Training & Therapie is een fysiotherapiepraktijk waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Door de vele specialisaties binnen onze praktijk bieden wij therapiemogelijkheden voor vele aandoeningen.  Naast behandeling van klachten kunt u ook ter preventie van klachten of gewoon om iets aan uw conditie te doen terecht in onze sportschool. Kom voor meer informatie langs aan de Erasmusweg 139 te Hoogezand of bel 0598-397452. Kijk ook op onze website: www.vankasteel.nl

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Elkaar helpen, ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voor staat. Je zeker voelen vraagt om meer dan een verzekering alleen. 
Daarom helpen wij je ook met het beperken en voorkomen van risico’s. Wij zijn een coöperatie en geloven in de kracht van samen. Onze dienstverlening is persoonlijk en dichtbij. 
Met ruim 100 winkels verspreid over heel Nederland is er altijd een Univé-winkel bij jou in de buurt. Onze adviseurs staan voor iedereen klaar met particulier-, zakelijk- en financieel advies. 
Loop binnen bij Univé Hoogezand, Van der Duyn van Maasdamweg 4 of bel 088 – 552 03 03 voor een afspraak. Meer informatie: Univé.nl 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren