Informatie Deelnemers

Informatie deelnemers  Ouder & kind-loop, Jeugd-  Recreanten-en Bedrijvenloop zondag 29 september 2024.

Hiermee informeren wij u over een aantal praktische zaken, dat verband houdt met uw deelname aan het loopevenement  ‘Essity 7km van Martenshoek':

Het organisatiecentrum van de 7km wordt dit jaar  gevestigd in de tent van de scouting  aan de Meint Venigastraat ter hoogte van voormalig pand Koken en Wonen, nu is Floris Fietsen daar gevestigd, te Martenshoek,.

 

Het inschrijven.

Ook dit jaar zal het inschrijven via mylaps gaan, dit betekent dat er voor de deelnemers het een en ander veranderd, het wordt gemakkelijker voor iedereen.

Voor alle afstanden kun je inschrijven op https://mylaps-registrations.com/de7km2024

Kies jouw afstand en vul het formulier in, betaling gaat via ideal, het is dus belangrijk om hiervoor de benodigde gegevens bij de hand te hebben op het moment dat je gaat inschrijven,  je kunt voor meerdere deelnemers tegelijk inschrijven en betalen.

Je startnummer krijg je thuisgestuurd per post, het is dus belangrijk dat je de juiste gegevens invult en controleert Dit startnummer is tevens  al voorzien van de chip, die je tijd registreert. Je hoeft dus geen losse chip meer aan je schoen te bevestigen

 

Kleding

Deelnemers kunnen zich verkleden in de kleedtent (deze kledingtent staat dit jaar bij de startvakken) en kunnen hun kleding in een tasje afgeven bij deze zelfde kledingtent, zoals aangegeven. De kleding graag in een eigen tas afgeven waar het startnummer met stift opgeschreven kan worden. Je startnummer is het eigendomsbewijs bij het ophalen van je kleding.

 

De kleding dient 15 minuten voor de start te worden aangeleverd teneinde op tijd te kunnen starten

 

Parkeervoorzieningen deelnemers

De deelnemers, die per auto naar Martenshoek in Hoogezand komen, kunnen hun auto op vertoon van hun startnummer parkeren op een deel van het bedrijven terrein van ESKA, aan de Meint Veningastraat te Martenshoek. De ingang wordt met borden aangegeven. U kunt deze parkeerplaats alleen bereiken vanaf de Kerkstraat in Hoogezand richting Martenshoek. Ten overvloede geldt:  vol = vol!

Wij verzoeken u daarom vriendelijk om zoveel mogelijk te carpoolen in verband met beperkte parkeerruimte.In verband met de opening van zowel de Jumbo als de Aldi hebben zij de parkeerplaatsen,die wij voorheen gebruikten, zelf nodig voor hun klanten.

 

Start & Finish Meint Veningastraat

 

12.45 uur          Ouder - kindloop

aansluitend uitreiking herinnering

13:30 uur          Jeugdloop

aansluitend uitreiking herinnering

13.38 uur           3,5 km

aansluitend uitreiking herinnering

De deelnemers aan de Bedrijven- en recreantenloop starten voorlopig volgens onderstaand schema:

14.30 uur          Er zal worden gestart in start vakken afhankelijk van startnummer

 

Prijsuitreiking ( op het podium tegenover de cateringtent)

Ten overvloede: de prijzen worden niet nagezonden!

De Finishtijd is bij ons de netto tijd (gelopen van start tot finishmat).

 

Warming up

De warming up voor de jeugdgroep onder leiding van medewerkers van van Kasteel Fysiotherapie Training Revalidatie, wordt gehouden van 13.15 - 13.30 uur.