Jeugdloop

JEUGDLOOP IN TEAMVERBAND

Een heel belangrijk onderdeel binnen de Essity 7 km van Martenshoek is de
jeugdloop van 3,5 km.

Teamprestatie

De 3 snelste teams ontvangen een leuke verrassing. Hoe wordt dit bepaald?
Je loopt in een team van max. 5 personen, die ten tijde van de loop (dus nieuwe schooljaar) nog op de basisschool zitten.
De uiteindelijke eindtijd wordt bepaald door de optelling van de 3 snelste tijden van je team. Het team met de snelste eindtijd wint!
Naast de teamprestatie wordt er ook gekeken naar je individuele prestatie.

Deelname aan de jeugdloop is € 5,00,

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan de Essity 7km van Martenshoek? Wacht niet en schrijf je in bij je docent lichamelijke opvoeding of de door de school aangewezen persoon!!

De school kan zich inschrijven t/m 15-9-2024.

NIEUW

Je kunt ook individueel meedoen als het in team verband niet lukt. Dan moet je je inschrijven en wel bij de rubriek 3,5 km. Hier lopen overigens alle leeftijden van zowel mannen als vrouwen. Ook worden de uitslagen voor deze twee rubrieken niet gekoppeld.

Inschrijven:

Jeugdloop in teamverband

inschrijving:  via https://in.njuko.com/7km-van-martenshoek-2024 t/m 15-9-2024
€5,00 p.p. betalen middels IDEAL
Voor overige informatie ga ook naar informatie deelnemers.

Jeugdloop solo

inschrijving: via https://in.njuko.com/7km-van-martenshoek-2024 t/m 15-9-2024
€ 5,00, betalen middels IDEAL 

 

Loopclinics.

De clinics die ieder jaar worden gegeven om de kinderen goed voorbereid te laten deelnemen worden dit jaar op school gegeven. Afgelopen jaar kwamen er heel weinig kinderen naar deze training dus is er besloten om dat voor dit jaar anders te organiseren.

Wij zijn hier nog mee bezig maar de bedoeling is dat er op school door gediplomeerde trainer(s) van de KNAU, Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie,  een clinic zal worden gegeven. Doordat het nu op school gegeven wordt, hopen wij de kinderen te enthousiasmeren en zo meer deelnemers aan de jeugdloop te krijgen. Deze training is ook gratis.

Er wordt op een speelse wijze looptraining gegeven met “losmaakoefeningen” en diverse spelvormen ter voorbereiding op de jeugdloop van de Run van Martgenshoek

Nadere informatie zal tzt volgen, via onze website en facebook