Start inschrijven

Geplaatst op 1 mei 2023 door Gerda Smit

Inschrijving 7km van start
Vanaf 1 mei kan er via onze website www.de7km.nl weer worden ingeschreven voor het evenement “de Essity 7km van Martenshoek 2023” welke voor de 17e keer wordt gehouden.
Zoals voorgaande jaren kan er voor meerdere categorieën worden ingeschreven. De ouder- en kindloop, jeugdloop in teamverband, 3,5 km voor alle doelgroepen en de 7km voor recreanten en teams zijn onze vaste onderdelen.

Bij de 7km in teamverband lag voorheen de nadruk op een bedrijvenloop in competitie verband. Dat geldt ook voor dit jaar. Ook dit  jaar gaat de organisatie met nadruk ook de sportverenigingen uitnodigen om ook in teamverband deel te nemen. Ook blijven andere teams van uit bv instellingen of verenigingen anders dan sportverenigingen van harte welkom.
De teams van de sportverenigingen lopen niet in competitie verband. Wel worden alle persoonlijke prestaties gemeten en opgenomen in het klassement.

Wel in competitie verband lopen de teams van de jeugdloop. Daarvoor worden weer alle basisscholen in de gemeente Midden Groningen benaderd.
Alle deelnemers en bedrijventeams dragen bij aan het goede doel. Daarover volgt binnenkort meer informatie.
Ga naar de website voor meer informatie of opgave.

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *