Start inschrijven

Inschrijving 7km van start
Vanaf 1 mei kan er via onze website www.de7km.nl weer worden ingeschreven voor het evenement “de Essity 7km van Martenshoek 2018”
Zoals voorgaande jaren kan er voor meerdere categorie├źn worden ingeschreven. De G-loop, ouder- en kindloop, jeugdloop in teamverband, ladiesrun en de 7km voor recreanten en teams zijn onze vaste onderdelen.
Bij de 7km in teamverband lag voorheen de nadruk op een bedrijvenloop in competitie verband. Dat geldt ook voor dit jaar. Daarnaast gaat de organisatie met meer nadruk ook de sportverenigingen uitnodigen om ook in teamverband deel te nemen. Ook blijven andere teams van uit bv instellingen of verenigingen anders dan sportverenigingen van harte welkom.
De teams van de sportverenigingen lopen, zeker dit jaar nog niet, niet in competitie verband. Wel worden alle persoonlijke prestaties gemeten en opgenomen in het klassement. Bij een sterke deelname kan dat voor de teams bij de volgende keer alsnog worden overwogen.
Wel in competitie verband lopen de teams van de jeugdloop. Daarvoor worden weer alle basisscholen in de gemeente Midden Groningen benaderd.
Alle deelnemers en bedrijventeams dragen bij aan het goede doel. Daarover volgt binnenkort meer informatie.
Ga naar de website voor meer informatie of opgave.

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.